söndag 29 april 2012

Avslutning med frukost på Svea söndag morgon.

Tidig hemfärd i dag pga. mycket blåst och stor sjö. Gick upp kl. 04.00 åkte från Tejn havn kl.06.00 var i Simrishamn kl.07.34 gick förvånansvärt bra trots stor sjö. Vill tacka Thomas , Andreas , Johannes , Christer & Martin för en kanon vistelse tillsammans dessa dagar där planeringen , boendet & humören varit på topp :) . Vh. Patrik

lördag 28 april 2012

Lite nostalgi, 2005 års vinnare i TMB största lax.

Tiden bara rusar inte många år till 10 års jubileum av TMB . Detta året hade man tagit fram alla som vunnit tävlingen såsom bilden visar, ett kul inslag.

Det gick rätt hyfsat för oss tycker vi !

Det blev fem fiskar för oss idag. Vi kom totalt på en 29:e plats av 251 st . Alla tre fick drilla lax, kanondagl
// Patrik // Christer // Martin.

Bra start i dag !!

Tog tre fiskar på första 30 min . Senare tar vi denna fina lax. Forts. följer .......

fredag 27 april 2012

En kanondag med teamet !!

Fyra fina fiskar , alla fick drilla ombord idag .Kan det bli mycket bättre ? NEJ !!

Fin dag på sjön idag .

Vi bommade tre laxar i går :( ingen i båten, tyvärr. Bättre start i dag med en 10 kilos i båten :) .

torsdag 26 april 2012

Det blev en disig & blåsig inledning på TMB 2012 .

En tuff inledning för oss alla på denna halvdags fiske som onsdagen alltid är med start kl. 12.00. Vi fick en lax på ca. 3.5 kg en tappad men det fanns dom som lyckades mycket bättre denna 1:a dag med många granna fiskar. Den största för dagen lyder på hela 16.790 kg. Nu blir det en välbehövlig vila till mogondagens pass . Vi hörs Vh. Team Månsson/Garmin.

söndag 22 april 2012

Check & test inför TMB 2012 .

Snart dags för Bornholm, 251 båtar anmälda till årets upplaga av TMB. Idag kollade vi så att allt är ok innan avresa. Vi passade på att fiska och drog på denna fina lax på 12,6 kg .  // Patrik & Martin .

söndag 15 april 2012

En fantastisk dag på sjön med goa gubbar :) .



Vi körde en liten runda på + 50 nm i dag på jakt efter laxen . Inte så lätt alltid , det är inte bara att kasta i grejorn och sen bara håva . Nej efter mycket sök byten av drag olika djup så fick vi tre fina laxar i dag där en fick gå i retur . Nu åker den stora till röken för att där varmrökas och sen förtäras med en god potatissallad och grönsallad . Ej att glömma givetvis tillsammans med en kall öl ;) . Ha det // Patrik Bengt & Johan . En fantastisk