lördag 10 november 2012

Där satt en till , dax att återvända till hamnen .




Det var sista fisken för dagen nu åter till hamnen för vidare
transport till kamm´s med tävlingsbrickan . Inga stora fiskar
men 5 st godkända i alla fall , kan ibland räcka rätt långt .     



Rätt bra fiske i dag lite mycket vind bara .

Hannes börjar med en godkänd gädda direkt !!



fredag 9 november 2012

Vilket fiske vi fick uppleva i dag .

Hannes & jag kom fram kl. 11 och sjösätter båten kör 50 m vi testar . Det gjorde vi och drar gädda hela tiden . På 1: a uppankringen drog vi över 50 st på minder än två tim , kan säga vi gjorde inte fler uppankringar . Vet inte vad det slutade på , tappade räkningen . Helt ointressant när vi båda står där och drillar sammtidigt mens hela tiden vilket fiske vi hade .Trevlig kille den där Johannes förresten . Ha det :) .
/ Team Abu Garcia / Patrik

fredag 2 november 2012

En liten summering av PTC 2013.

Första priset togs hem av Team Rixman med 330 cm . Pike Error missade med hela 2 cm till första plats till förtret 328 cm . Tredje plats blev ett team på 258 cm tror jag . Vi i Team ABU Garcia hamnade på ca. en femte plats låter kanske konstig men vid inlämning av resultat och granskning är det bara 1:a - 3:e plats som räknas upp. Pike of the day lördagen vanns av fiskekroken med en gädda på 93 cm och söndagen vann vi i Team ABU Garcia med en gädda på 92 cm gött alltid något ;) . Vi längtar redan till vårens träff bara att nöta på här hemma .

torsdag 1 november 2012

Vilket kanonbete Abu's Fat head killer är, fiskade bäst när det var som svårast !!

Kvällen innan satt vi i stugan och pratade favoritbeten och jag sa att ett av mina favo här uppe bla. var helt klart Fat head killer synd att det tagits ur sortimentet sa jag . Kommentarer var den är ju så jävla ful mm. Skiter väl jag i bara gäddorna tycker om den och det gör dom fullkomligt. Väger endast 57 gr går som ett spjut långt och lättkastat enkelt att jerka och verkar oemotståndlig för gäddan. Svåra förhållande var det i helgen som var men grabbarna hade tydligen tagit åt sig av mitt resonemang och kom när tävlingen var över och sa tack Patrik vilket jävla bra bete den där fat head är vi trodde du skojade med oss . Nej fan inte skojar jag om sånt kanske lite korkat av mig så här innan tävlingen. Men vad gör man inte för sina kompisar :) .