lördag 11 april 2020

Vilket ös tömde nästan 7000 rullen i första rusningen 👌👍

torsdag 22 november 2018

Här har vi två väldigt nöjda gubbar med vackert silver i händerna 😂👍.

En härlig fajt bjöd denna fina lax på i helgen 😉

lördag 17 november 2018

Liten sammankomst i Simrishamn i dag ☀️.

måndag 6 augusti 2018

Fiske på Vättern fre-sön, och vilket fiske 😉 !!


Björn och jag drog fredag 05:00 från mitt och är på plats och börjar fiska ca. 11-tiden, denna dag ger oss 8 rödingar & 4 tappade ( kanon tycker vi ). Efter en god sömn och frukost i båten sitter jag och funderar på dagens fiske och ändrar på planen trots bra fiske i går 🤪. Och vilket fiske vi fick vara med om, absolut mitt bästa i vätter under mina turer till Vättern. Man måste vara med en sådan dag för att göra berättelsen rättvis  men 24 st rödingar & en lax upp till båten och några bommade som vanligt säger nog allt 👍. Söndagen blåste tyvärr en hel del men vi testade och det blev 8 st så vi är nöjda och åker hem lite tidigare än planerat. Ja vilken helg FRU Vättern bjöd oss på !!
Många hälsningar från Patrik & Björn .
PS. När vi kom till rampen hade ett äldre par fått problem med sin båt/motor och farbron hade fått någon form av hjärnsläpp så jag hjälpte honom att ta upp båten på trailern och fastställa hans problem med motorn. Dom var väldigt tacksamma givetvis och vi blev tyvärr lite senare ut på sjön, men jag sa att är man hjälpsam så bjuder nor Fru Vättern upp till dans och på lördagen fick vi verkligen dansa hela dagen, tack Frun i sjön vi återkommer igen som vanligt 😉😎👍. 

söndag 13 maj 2018

Fantastiskt väder lördagmorgon & sista dagen för TMB 2018 .

Fisket var som för många andra väldigt trögt !!

Vår första lax på onsdagen TMB 2018.

torsdag 4 januari 2018

Där satt en grann fet öring , gött !!

Äntligen en dag på havet 😉

söndag 11 juni 2017

En bild från tisdagens längsta gädda ;)

lördag 10 juni 2017

Sveriges Nationaldag visade sig från sin bästa sida vad gällde dagens fiske efter gäddan :) .

Jag och Danne bestämde att vi skulle ta ett fiskepass denna dag. Antingen skulle vi trolla eller vertikala men till slut pga. mycket blåst upp mot dagen valde vi fiska efter gäddan. Det vi inte visste var vilket fiske vi skulle gå till mötes denna dag. Det blev riktigt tunga/långa gäddor som klippte våra jerkbait mitt på och vilka fajter med förvånandsvärt starka och kämparvilliga fiskar med en topp på 111cm ( 113 cm hopvikt fena ) och dom 5 största på 503 cm. En fantastisk dag där även en ännu större fisk till slut slet sig bara lyfta på kepsen och tacka för fajten ( finns på film ) , gött att se på i efterhand. Daniel & jag lyfter på smäcken för en dag vi aldrig kommer glömma.
/ Skitfiske på er alla !!