söndag 30 september 2012

Gäddträffen på Ivösjön 2012 .

Det blev en fattig fiskedag för oss i våran båt . Så var det för många av dom 73 teamen som kom . Största fisken var på strax under 8 kg och hade man en i 5 kilosklassen så låg man typ med i topp 5 . Det blev totalt ett magert resultat där visserligen några hittade fisken och hade haft upp till 5 st kontakter men satt tillbaka fisken så kallat C/R. Vi tar nya tag till nästa år, alltid lika trevligt med grillad korv som avslut på denna tävlingen .

söndag 23 september 2012

Det blev hela fem timmars fiske vem hade trott det i dag.

Det blev sammanlagt sju fiskar som drillades till båten i dag :) . Vi tog tillvara på tre st 8 , 6,5 & 4,5 kg resten återutsattes. Vilken eftermiddag vi fick trots allt, inget vågat inget vunnit håller ännu. Ha det vh. Patrik

Då var det dags igen, vad skall man säga vilket fiske !!

Ny grann lax på 8 kg som visade upp sig från sin bästa sida, det kan Micke intyga .......

Dags igen med en vacker lax.

Temperaturen i dag låg mellan 9-11 g vilket fiskarna trivdes i. Hoppade vilt och körde i ytvattnet för fulla muggar.

Vem hade trott på något fiske i dag !!

Efter att förra lördagen blåst bort bestämde vi ett nytt försök denna lördag istället. Blev den bättre, nej tvärtom fy fanns vad det regnade och åskade när jag körde från firman i förmiddags vid 10 tiden. Hämtade upp Micke som skulle följa med i dag till Simrishamn. När vi väl kom fram kom Farbror Ljunggren fram och undrar om det slagit över som vanligt får han till svars inget vågat inget vunnit säger jag. Väl ute får vi en kanon eftermiddag med ett hav som lägger sig till i stort sätt stiltje. Kl. är halv två jag sätter första riggen för att sedan sätta andra vilket inte hanns med, fisk på och Micke drillar dagens första. Efter två timmar hade vi tagit 5 st vi återutsatte 3 st av dessa.

onsdag 19 september 2012

Var med Åhus 1 Mats Svensson & rycktade homman .

Trevlig kväll fina flundror & en del ål, några grova som min underarm och det säger en hel del ju ;) . Avslutar med en go kopp kaffe och när man sitter i en ålabod givetvis en bit rögad ål på en bit kavring . Kan dagen sluta på ett bättre sätt ? NEJ det kan den inte !! Tack Mats . / Team Månsson

måndag 17 september 2012

Härlig höstdag vid ån .

Skön start på dagen .

Rund och fin, jag menar öringen inget annat ;) .

söndag 16 september 2012

Laxfiske i Mörrumsån i dag .

Andreas svingar elegant sitt spö fått en lax . Själv har jag dragit en grann öring bild kommer senare :) .

måndag 3 september 2012

Landskampen vann Denmark 2012 denna helgen.

Det är bara att konstatera att grannborna har ett försprång det heter samarbete och det är just det en landskamp i första hand går ut på, bra jobbat. Vi Svenskar har liksom inte det där i oss att hjälpa varandra till en seger skulle vara helt otänkbart att någon skulle vinna på min bekostnad, fy. Det är bara att se hur årets 10 i topp ser ut bara Danskarna som förstår, kallas samarbete på svenska. Grattis än en gång Denmark !! Vh. Team Månsson.

lördag 1 september 2012

Nu skall tävlingsbrickan in snabbt som f.. .

Henrik här med den största i ett dubbelhugg.

Nedersta på riggen och på en dipsy small det klockrent samtidigt. Två hoppglada laxar körde för fullt på ytan ovan ytan osv. Det varma vattnet verkar dom trivas i ca. 17 gr.

B-G med en livfull lax.

Efter fem laxar som gått i retur mindre än 62 cm, skönt nu är vi med i tävlingen på riktigt känns det som i alla fall.

Ny grann lax som Henrik roffade åt sig :) .

Teamwork i båten, alla jobbar för fullt !!

Sjösättning, vilken morgon !!

Tidig morgon i Simrishamn.